Dom > Glavne točke > Vsebine

Značilnosti LED reflektorji

Aug 04, 2015

LED reflektorji je enotnega vira izpostavljenosti v vseh smereh, veliko mojih prijateljev, ki je pravkar začel, ni nujno jasno, kaj to pomeni, v resnici, se imenuje žarometi, reflektorji, je zelo pogosta v svetlobe orodja eno svetilk, ampak za reflektorji Kaj vemo? Preprosto rečemo naslednje značilnosti led reflektorji.

Najprej 1th, led reflektorji je izbor visoke čistosti aluminij reflektor, motivom deloma za koncentracijo in sevanja ima veliko pomoči, njeno širjenje pramen svetlobe natančno oddanih bolje od povprečja, seveda, je tudi zelo dober v odsevom učinek, je tudi veliko krajev uporabo vodila poplavo svetlobe je eden od pomembnih razlogov.

Drugič, vsi vemo, led reflektorji simetrični ozkega zakotja, širokega kota in asimetrično porazdelitev svetlobe sistem, bolje obseg projekta je veliko vlogo igrati, ampak tudi za zagotavljanje kakovosti svetlobnega snopa z astigmatizem. Fotografije ne zdi, da imajo lahko drugam, glede na okoliščine, relativno izpostavljenosti območje je relativno homogena.

Spet smo pri uporabi pod vodstvom Pan svetlobe svetilka ko lahko z uporabo za odprti tip zamenjane žarnice, v večjih mestih pojavil nekaj izrednega kdaj mora da je teh vidikov, če se ukrepi, tako motivom nedvomno bolje hitreje igra njegov učinek ima velik spodbujati vlogo, in vemo, da tak model za vzdrževanje Pan svetlobe svetilke gor tudi postal enostaven, ima veliko , ni tako več stvari treba skrbi.

Končno led reflektorji, ki se uporablja v našem času lahko prilagodimo kazalna ploščica iz kota, ki ga uporabljamo ob različnih priložnostih, led reflektorji je zelo dobro vlogo v upodobitvi, lahko poskrbi za različne situacije, za ljudi, ki pogosto uporabljajo reflektorji, nedvomno je zelo dober design. Poleg tega so vgrajene LED reflektorji lahko mikro chip control, do realizacije krmilnika, tudi njihovi vzponi, skokov in drugih učinkov, v nekaterih velikih mestih lahko tudi življati rajši predstava.

Vendar pri uporabi postopka v bomo bo ugotovljeno dejansko vodil Pan svetlobe svetilka je tudi obstaja nekaj težav, kot smo le kako lahko bolje raztopine toplotne problem je tukaj površinske večina potrebuje skrb, ker ta problem ni rešitev za široko uporabo, tudi je ne majhen učinek, in to težo tudi ni svetlobe , prevoz do je nekaj težko.