Dom > Glavne točke > Vsebine

Dejavniki, ki ovirajo luči LED razsvetljavo pohištvo

Aug 04, 2015

Ne glede na to iz katere perspektive, ljudje zdaj LED ulica svetloba se uporablja za gospodinjske zaupanja, z razvojem LED uličnih svetilk, v prihodnosti, LED domov osvetlitev v milijone gospodinjstev je neizogibna, je tudi trend. Vendar, prebiti LED zunanjo razsvetljavo tehnologija je dozorela, vendar pod trenutni razvoj industrije, LED luči v razsvetljavo hitrost relativno počasen, zakaj je to?

Najprej je izdelek višje cene, LED uličnih svetilk razlogov strošek, cena je bila visoka, zlasti dnevna soba na svetilko, njeno ceno in svetilke cene predaleč od zdaj, celo večkrat dražje, po tej ceni, zaradi česar je težko za običajni potrošniki sprejeti.

Drugič je oblikovanju pohištva LED osvetlitev izdelkov, to je zelo pomemben člen, trenutno, najbolj je odvajanje toplote. Le rešuje hlajenje problem, lahko najbolje rešili problem razgradnje, vendar pa je bilo to zelo dobra rešitev, torej dokler cen upada, nato LED ulica svetloba vstopa razsvetljavo tik za vogalom.

Zato LED uličnih svetilk v domačem terenu s promocijo največja ovira je visoki cene, v resnici, je bilo nenehnega razvoja, vodil tehnične vidike so zelo dobri. Ljudje bi energetsko varčevanje prednosti LED izdelkov je zaželena, ki je vodil domov osvetlitev izdelkov do priložnost.