Dom > Glavne točke > Vsebine

FAQ 2-prednosti sončne izdelkov BR

Aug 05, 2015

Prednosti sončne izdelkov BR
1.) zgodovino, proizvodnjo jekla palico od iz leta 1997, in dodano sončne in sončne baterije v letu 2007, imamo več kot 17 letih proizvodnjo izkušnje.

2.) početje mednarodnih trgih od iz leta 2007, imamo več kot 8 let izkušenj. Izkušnje, da nas dobro poznavanje sončne trge, in dobro poznavanje sončne standard.

3.) BR sončne označene LED Street luči sprejme: visoka kakovost Cree, Bridgelux, Epistar čip, 100LM-150LM/W; Posebna quadric optičen objektiv, ki odda žarki vsak LED na pravokotno območje, Getting boljša razsvetljava učinek za voznike in pešce; Visoko prosojnega kaljenega stekla in nerjavečega jekla ali visoke čistosti aluminij reflektor, ki večjo učinkovitost svetilka 0,95 na cesti; Kakovostne LED stalno sedanji voznik, učinkovitost vsaj 90 %, omogoča naše svetilke deluje bolj stabilen; Design s posebno LED PCB z v seriji in vzporednih črt; Svetilka žice po standardu GB z rdečimi + in črno-; Garancija: 2 let kakovosti, če nekaj elementa potrebujete 3 ali 5 let je na voljo.

TESTIRANJE SVETILKA---VODOODPOREN

4.) BR sončne označene Solar Panel: visoka učinkovitost kristalni silicij z aluminijastem okvirju, kaljeno sončna stekla, kabel, razvodna. Garancija: 5 let na osnovi IEC, življenjska doba: 20-25 let. 90 % Maksimalna moč za 10 let, 80 % za 20 let

5.) BR SOLAR označene Solar baterije: uporabo želirane tipa solar baterije
Prednost teh baterij je, da je nemogoče izlitja kisline, tudi če so zdrobljen.
Druge prednosti:
A) resnično zelene energije
Posebne zlitine se uporabljajo za baterije ploščo material brez škodljivih materialov, kot so antimon in kadmij, itd na okolje. In baterije tudi raba posebno Nanomaterial Gell, tako potem bo nemogoče izlitja kisline, tudi če kritje je zdrobljen.
B) nizko notranji odpor
Z uporabo uvoženih nizko-notranji odpor Klapa in posebna plovila lahko pustite želirane baterije imajo prednost nizke notranji odpor, dober akumulator zmogljivosti in visoka učinkovitost izcedek uspešnosti.
C) nizko self-zaključek tečaja
Manj kot 3 % vsak mesec, Lead-Acid je manj kot 15 % glede na Kitajskem baterije Standard.
D) nizko razplinjevanje stopnja
Razplinjevanje stopnja želirane baterije je le 5 % navadnih zaprti baterije.
E) dolgo življenjsko dobo modela
Življenjska je večja od 1000-krat v 25℃, navadne baterije je samo 600-krat z industrijo Standard. Življenjska bo zelo razlikujejo, s kako se to uporablja, kako to vzdržuje in zaračuna, temperatura in druge dejavnike. Ampak ponavadi 5-8 let.
F) širše temperaturno območje
-30℃to 55℃, Adapt dobro v različnih pogojih temperature in polnjenju in praznjenju
Sposobnost predelave G) zelo dobro odvajanje
Ko praznjenje skoraj do 0V, nato kratki baterijo Bipolarna za 24 ur in ponovno polnjenje znova popolnoma in delujejo 5 krat. Baterijo lahko odvajanje 90 % začetne prostornine kdaj razrešnico 10.5V vsak čas.

6.) OEM BR sončne označena sončne krmilnik: IP68 varstvo ravni, lahko uporabite pod grozno vreme.

7.) BR sončne označene jekla Pole: z uporabo visoke kakovosti materiala Q235, galvanizacija vročega. Plastično slika.

8.) BR sončne označene sončne opremo: smo OEM za proizvodnjo kabel sami 500 M/Reel visoke kakovosti za solarne razsvetljave in dodamo več vijakov kot pribor.

9.), smo pozorni na kakovost in vsaka svetilka bo storiti, staranje, testiranje, Dobrodošli vzorec nalog in formalno naročila.

10.) garancija: 2 let kakovosti, če nekaj elementa potrebujete 3 ali 5 let garancije, Pls povej nam vnaprej.