Dom > Glavne točke > Vsebine

FAQ 4 glavne dele & način delovanja

Aug 05, 2015

Sončne luči glavni deli in način delovanja

A.Solar ulične svetilke, ki ga sestavljajo:
1.) Pole telo & Pole sistem
2.) sončne & plošči nosilec
3.) sončne baterije in baterije polje
4.) inteligentni krmilnik
5.) stalnica LED Svetilka ali svetilka LP
6.) povezuje kabel, osnovni temelj vijaki (J vijaki), pribor

B.How Street sončne luči delo in glavni deli funkcije?
Da vam boljši občutek kako sončne ulica luči delo, tukaj so osnovne sestavine:

Sončne: Solarnimi moduli je fotonapetostnih celic znotraj, ki pretvori sončne energije v električni tok. Solarnimi moduli učinkovitost je odvisna od velikosti in kakovosti sončne celice in preglednost zaščitni pokrov/steklo.
Obstajata 2 vrsti sončne: mono-kristalni in poli-kristalni.

Solar baterije: Baterija bo shranjevanje električne energije iz sončne podnevi in zagotavlja energijo na na vpenjalno napravo za ponoči. Ivljenjska doba je zelo pomembno, da življenjske dobe luči in Kapaciteta akumulatorja vpliva na varnostno dni luči. Običajno obstaja 2 vrste baterij: Gel globoko cikel baterijo in povzroči globoko cikel akumulatorjev
Sončne krmilnik: A dioda, ki se nahaja med celice in baterije, zagotavlja, da elektrika potuje samo en način: v baterijo.

Razsvetljava stalnica: LED: "Svetloba - oddajnik dioda" so kot miniaturni žarnice, ki so nameščeni v vrstici na električni tokokrog. Te žarnice traja zelo dolgo časa in tudi ne ustvarjajo odpadne toplote. LED se običajno uporablja kot svetlobni vir sodobne sončna ulica svetloba, kot LED bo veliko višji zev z manjšo porabo energije. Porabo energije LED stalnica je vsaj 50 % nižja od HPS stalnica, ki se uporablja kot vir osvetlitve v tradicionalni uličnih svetilk. LED pomanjkanje ogreje čas omogoča tudi uporabo detektorjev gibanja za dodatne učinkovitosti.

Sončne krmilnik: Upravljavec bo običajno odloči, da stikalo vklop / izklop polnjenja in razsvetljavo. Nekatere posebne sodobni krmilniki so programirati, tako da uporabnik lahko odloči ustrezno možnost zaračunavanja, osvetlitev in zatemnitev, pol moč je na voljo; zaščito celotnega sistema

Pole: Močna Poljaki so treba vse uličnih svetilk, še posebej za solarne ulične svetilke, kot so komponente, ki so nameščeni na vrhu pole: napeljave, plošče in bivši baterije. In odpornostjo na veter je tudi treba upoštevati pri izbiri pole.

Kupci vodnik branje:
Kupci ali končni uporabniki vedeti spodaj nekaj točk pred nakup & oblikovanje & napeljati sončna ulica LED luči:
1) kjer je območju montaže?
Ime države? Pokrajina in država ime? ali celo ime mesta? Natančen načrt mora ki temelji na uporabi kraj je sončno sevanje. Različnih krajih bodo imeli različne sončnega sevanja ure (čas Peaksun). Temelji na istem LED Power z višje sončno sevanje dobili nižji ceni izdelka. Območja z nižje sončnega sevanja dobili višje stroške izdelka. Eno besedo, moramo vedeti svoj peaksun čas soglasju za uporabo lokacije, potem lahko oblikujemo sončne celice in baterije, ki so boljši za sončne ulice LED razsvetljave.
2) lahka čas/noč?
Natančen načrt tudi vedeti razsvetljave enkrat na noč. Več ur, bo dobil večje stroške, in seveda, krajši čas dobili nižje stroške. Nekateri kupci potrebujejo samo 4 ure na dan, nekateri potrebovali 6 ur, in včasih 12 ur, če potrebujejo celotno razsvetljavo. Običajno priporočamo 11-12 ur/noč, tako da lahko svetlo celo noč.
3) najboljši štartni višino?
Ponavadi od 4M; 5M 6M 7M, 8M, 9M; 10M; 12M. Večje pole potrebovali višjo moč LED za osvetlitev ceste, tako pol višina je pomembna za načrtovanje sončne luči LED street. In kupci izbrati višino pol preden pošljete povpraševanje ali Mail, prenosen oklic.
4) količino?
Če kupci so točne količine potrditev, nam jih sporočite nam preveč tako da bi dobili boljše & točne cene, in lahko preverimo tudi polnjenje posode.
5) kaj menite, da je koristno za oblikovanje, nas prosim obvestite.
Eno besedo: Bolj smo ve na vaš nakup podrobnosti, bolje mi bo naredil za svoje modele.