Dom > Glavne točke > Vsebine

Kako narediti LED reflektorji za nakup

Aug 04, 2015

Vsi vemo, da zdaj LED reflektorji se uporablja v številnih priložnostih, zato moramo vedeti o LED floodlights vse vidike znanja, mora naučiti, kako narediti LED reflektorji naročil dejavnosti in zadevah potrebno pozornost v postopku naročil, smo preprosto reči naslednje.

Prvič, moramo izbrati, kaj je prva stvar je, da vidim, če boste potrebovali svetlost (MCD) reflektorji, ker različne svetlosti če je cena različna, na splošno te svetilke morajo izpolnjevati laser ravni razreda I standard, bo ta izbor več na enostavnost.

Drugič je študija na antistatična, LED reflektorji z relativno dolgo življenjsko dobo, cena ne bo poceni, namesto statično kot 700V LED reflektorji je tudi treba uporabljati različnih priložnosti, da se znajdete v vrstici.

Spet je izbrati poplav valovne dolžine LED luči barve morajo biti skladne, vendar relativne cene niso nizke, potrebujejo barva izdelkov morajo izpolnjevati te zahteve.

Potem ni uhajanja trenutne zahteve in uhajanja toka LED reflektorji je sorazmerno krajše življenjske dobe, cene niso zelo visoke.

Potem je svetlobni kota možnosti, kaj kota, boste morali izbrati kakšen izdelek, če se odločite, da je kot sipanje morate boljše cene mogoče najti, ker je posebna vrsta osvetlitve, oblikovanje in uporabo učinkov je dober.

Nato je odločil glede na svetlobo in izberete kakšno LED reflektorji, na splošno manjše lumen LED reflektorji bo relativno veliko daljše življenjske dobe in seveda cene niso poceni.

Poglejte na vrsto čip velikost in dolžina uporabe, izbor je Japonska-nas čip cenah kot tajvanski in cenejši domače čip, kakovost in uspešnost čip je relativno dober, in cena postane sorazmerna, dobra izbira čipa je ključ, da bi našli dober LED reflektorji.

Nazadnje je koloidni izberite je splošno LED Pan svetlobe svetilke koloidne je epoksi smolo in visoke kakovosti LED Pan svetloba svetilke na potrebe ima več dober anti-UV in ogenj, smo v izberite Kdaj lahko glede na potrebe za izbiranje, tudi varnost lahko Shang menijo je je pomembno, po vseh želi izbrati dober del LED svetloba svetilke mora prvi zaskrbljenost približno to varnost delovanja , ali za varnost pojavil problem na slabo rešitev je.