Dom > Glavne točke > Vsebine

LED Street svetilka ima svoje prednosti in slabosti

Aug 04, 2015

LED Street svetilka je postala najboljša izbira za varčevanje z energijo Rekonstrukcija projekta, ne samo zaradi njegove onesnaženosti, manjšo porabo energije, ampak tudi ker ima značilnosti visoko glede učinkovitosti, dolgo življenjsko dobo, torej več in bolj pod vodstvom luči kot ljudje pravijo znan predmet. V nadaljevanju bomo na kratko govoriti o prednostih in slabosti LED uličnih svetilk.

Najprej, nas obvestite o prednosti, in vsi vemo, led luči svetlobe v enosmerno, brez difuzija, tako glede učinkovitosti je izboljšalo, poleg na uporabo kvadratno optična zasnova za pospeševanje varčevanja z energijo, splošne učinkovitosti, in tudi ni dobro na svetle barve, močnejše kot učinek natrijevega visokotlačne svetilke. Poleg najbolj pomembna točka je eno leto manj kot 3 % svetlobe slabljenje, za splošno učinkovitost svetil LED street ima veliko pomoč, dopolniti z avtomatsko varčevanje z energijo naprave lahko bolje odigra svojo vlogo. Več kot 50.000 ur uporabe življenje in preprostih korakov namestitve nedvomno je LED street prednosti, bolj sam okoljske materiala je, tako lahko rekli LED Street v splošno uspešnost Shang je tudi dobra, najbolj naj mislim, neverjetno od je odlično toplotno nadzora je, kot tradicionalni Street dobre ima veliko, poleti toplotne še na lahko bo temperatura nadzor v 45 stopinj je a lahek , za veliko municipal inženiring izbor LED Street kot glavno orodje za varčevanje z energijo tudi na ne čudno je, če z uporabo LED luči nadomestiti HPS na splošno vsaj prihrani 60 % energije, in zahtevajo zelo nizki stroški vzdrževanja.

Vendar LED svetilke imajo tudi nekaj, kot so relativno nizke moči posamezno LED, ne vzporedno, potem je učinek ni očitno, belo svetlobo pod vodstvom sama zaradi design napak, LED street light je nagnjen k "rumena", ki je tisto, čemur pravimo mesto, medtem ko svoje izpostavljenosti neenakomerni uporabljalo veliko LED luči je glavobol za tiste ki. Obstaja več razmeroma visoka moč svetilke LED Street na hladilni učinek ni očitna, in z nezadostno toplotno LED Street svetlost svetilko, ki se pojavi ne bo zadostovala, tako želimo uporabljati LED luči, bolje ne porabo je relativno velik.

Zgoraj smo enostavno dejal je o na LED street nekatere prednosti in slabosti, meni s tradicionalno street uporablja Visokotlačni natrija postopoma, je svoje alternativne, LED Street bo vse bolj splošne, in izbor LED Street za nacionalne energetske ponudbe in povpraševanja vrhunec protislovij, tudi ni majhen enostavnost vlogo, še posebej za celotno municipal inženiring za izbor je dobro LED Street za shrani stroški in optimizacija z uporabo učinkovitosti Shang je velika pomoč. Želijo kupiti dober LED luči, lahko glede na prednosti in pomanjkljivosti na trgu kupiti, tudi lahko bolje najti svojo lastno uporabo LED luči. Res ne razumem, boste našli nekaj strokovnjakov razumeti trg.