Dom > Glavne točke > Vsebine

Pod vodstvom ulica svetloba preliva energije draga

Aug 04, 2015

Je dejal, da so, olje obsega rudarjenja je daleč Super pričakuje, verjetno v število belih let Hou bo rudarstvo storiti, take energetske krize, trenutno je v svetovnih so pojavila, človeški socialnega razvoja brez kakovosti energije pojavil in napredne energetske tehnologije uporabe, od opredeljenih Shang reče energije je človeški socialni razvoj materiala, na podlagi najbolj učinek , je na nacionalni gospodarski razvoj ima vpliv, moč tudi ni izjema, tradicionalni Street preveč moči, ampak je postala led Street je po novinec.

Sončne luči sončnega sevanja energije, z uporabo sončne celice za polnjenje baterije podnevi in ponoči baterije za vir energije, brez zapletenih in dragih cevovoda, nastavljiva razsvetljava postavitev, varnost in energija, varčevanje in brez onesnaževanja, brez ročno upravljanje je stabilen in zanesljiv, varčevanje denarja na elektriko in brez vzdrževanja.

V bistvu, sončne funkcije, vključno z univerzalno, trdnost, obse ne in dolgoročne, tukaj smo prišli do prednosti LED svetilke:

1, LEDled svetilka namestitev je preprosto in priročno, ne da bi kabel kot normalno uličnih svetilk, kot so inženiring, samo treba eno bazo, vgrajena, vsi ožičenje in nadzor deli postavljeni v okvir, ki tvorijo celoto.

2, LED luči nizki stroški vzdrževanja in obratovanja. Teči za avtomatsko krmiljenje sistema kot celote, brez človekovega posega, in malo stroškov vzdrževanja.

3, LED uličnih svetilk z uporabo sončne energije, polno uporabo virov, sončne energije, da ublaži pomanjkanje konvencionalne energije je pozitiven.

LED luči imajo številne prednosti, vendar še vedno obstajajo nekatere pomanjkljivosti, na sedanje krize energije, pa led ulične svetilke v skladu s konceptom, varovanje okolja in varčevanje z energijo, menim, da v bližnji prihodnosti, z razvojem znanosti in tehnologije, led svetilka predstava bo še naprej izboljševala, pomanjkljivosti, bo še naprej izboljševala.