Litij baterija solarne ulične svetilke

Litijeva baterija sončne uličnih svetilk. Litij baterija sončne uličnih svetilk, imenovane tudi Li-ion solarne ulične svetilke, litij solarne ulične svetilke, Li-ion akumulator sončne uličnih svetilk. Prednost Lith

Podrobnosti izdelka

Yangzhou Bright sončne rešitve Co, Ltd je eden vodilni Kitajska litij baterija solarne ulične svetilke proizvajalci in dobavitelji, in kot strokovno podjetje, imamo lastne proizvodne tovarne, ki zmore prikazati najboljše in najnovejše litij baterija sončne ulica luči izdelkov, Dobrodošli v nakup ali debelo izdelki iz nas.

Litijeva baterija sončne uličnih svetilk.
Litij baterija sončne uličnih svetilk, imenovane tudi Li-ion solarne ulične svetilke, litij solarne ulične svetilke, Li-ion akumulator sončne uličnih svetilk.

Prednost litij baterija sončne uličnih svetilk:
A.) Dobro načrtovanje. Je sončna ulica svetloba, ki združuje PV panel z litijevih baterij. Električne energije je ustvarila sončne energije z visokim izkoristkom solar PV paneli in shranjeni v litijeve baterije pritrjena na zadnji plošči. To lahko nato uporabijo za pogon vrhoven svetloba LED luči za približno 12 ur na noč * 3-4 dni oblačno vreme.
B.) Zmanjšuje vpliv na okolje z uporabo litijevih baterij
Za razliko od skupnih vzorcev, ki zahteva ločeno nameščeni velike akumulatorjev, litij sončne ulica svetloba je majhna in rafinirano in brez svinca design zmanjša njegov vpliv na okolje.
C.) Solarnimi moduli, litijevih baterij in LED svetilke so nizko-vzdrževanje in imajo dolge življenjske dobe
Za razliko od skupnih vzorcev, ki uporabljajo svinčeve baterije s kislino, novi model je okolju prijaznejše. Polnjenju in praznjenju stopnja litijevih baterij je tudi 1,5 krat kisline akumulatorjev, kar vam omogoča učinkovitejše uporabe energije.
Delovanja življenjska doba vir energije baterije litij je nad 10 let * 4, zmanjšanje vzdrževanje strošek, takšna izmenjava baterije, mogoče. Operativni življenjska doba sončne celice je več kot 20 let, in LED luči 80000 ur, če deluje 12 ur na dan na 100 % rating, približno 18 let.

Glavne aplikacije litij baterija sončne uličnih svetilk.
Litij baterija sončne svetlobe Street je primeren za uporabo v šole, parke, ulice, avtoceste, kmetija, pokrajine, vrt, okoli hiše in javnih zunanjih naprav

Nekateri modeli litij baterija sončne uličnih svetilk.

Ime: Litij solarne ulične svetilke
Model: BRH-L1A
Namenjeni sila: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične svetilke
Model: BRH-N5
Namenjeni sila: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične svetilke
Model: BRH-N3
Namenjeni sila: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične svetilke
Model: BRH-N6
Namenjeni sila: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične svetilke
Model: BRT-A1
Namenjeni sila: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične svetilke
Model: BRT-A3
Namenjeni sila: 30W-120W

Spoštovani gospod ali nakup vodja,
Hvala za vaš čas, branje naše litijeva baterija sončne uličnih svetilk skrbno, če imate svoj načrt ali podrobne zahteve, nam lahko pošljete e-pošto.
Tudi če ne poznate modela, lahko nam poveste razmeram na cesti, kot so ceste dolžina, širina ceste, koliko pasov? Uporablja se za svetlo mesto veliki cesti ali svetlo podeželju majhne cesti? Tako, da za vas lahko oblikujemo.
Tudi naj nam poveste, katero mesto ste iz, tako da lahko preverimo sončne in vremenske razmere pred tem modelov.
Pls spodbuda verižna srajca sales@brsolar.net
Še enkrat hvala za vaš čas in upam, da podjetja skupaj za velikih trgov litij baterija sončne uličnih svetilk.

Povpraševanje