Dom > Kultura & novice > Vsebine

Ali lahko najdete steklo v njej?

Nov 09, 2018

Mnogi odjemalci radi rečejo: "Lahko dobim zelo poceni baterijo od drugih dobaviteljev

Mnogi odjemalci radi rečejo: "Lahko dobim zelo poceni baterijo od drugih dobaviteljev", tako kako o kakovosti? Kot vsi vemo, različna cena z različno kakovostjo, veliko slabih dobaviteljev prevara na izdelavi in materialih, da bi prihranili stroške, tako da je njihova cena zelo nizka in lahko privabi nekaj strank, ki niso profesionalni. Za te slabe kakovosti sončne baterije, da, lahko normalno deluje v prvem tednu, vendar je to lažen videz, po enem tednu boste našli električno energijo, ki jo lahko baterija polni se bo povečal, če bo dolgo deloval tako, se bo baterija kmalu porušila.

Te situacije smo povedali strankam, ki kupujejo poceni baterijo, upamo, da lahko preverijo kakovost, ne pa samo privlači nizko ceno, vendar niso poslušali.

图片4hg

Danes eden od naših strank v Afriki dokazuje, da imamo prav z ukrepanjem. Najdejo, da baterija ne deluje (kupiti od drugega dobavitelja), zato je baterija, da preveri, kaj se je zgodilo, kaže, da je 50% vodilne plošče zamenjalo običajno steklo! Neverjetno!

Če kupci kupijo od družbe BR Solar, se to ne bo zgodilo, nikoli ne goljufamo strank! Zagotavljamo, da vsak baterijski del uporablja pristne materiale in se ne boji strank, da preverijo, ohranjati kakovost je naše načelo!

Mi, BR SOLAR, obravnavamo kupce kot našega Boga, se osredotočimo na nadzor kakovosti.

Če želite izvedeti več o nas, dobrodošli, da vstopite na www.cnstreetlight.com.

Tel: + 86-15252528980 E-pošta: manager@cnstreetlight.com