Dom > Kultura & novice > Vsebine

BR SOLAR 2kw sončni sistem v Jemnu

Nov 05, 2018

Kot je znano, se sončni sistem pogosto uporablja za območja z manjkajočimi močmi in nestabilnostjo, Jemen je vojna raztrgan država in seveda je to potrebno.

Ta stranka je prej kupila sončno ploščo, sončno energijo, sončni pretvornik od drugih dobaviteljev, in se je obrnil k nakupu od nas zaradi cene, nas je nazadnje izbral po tem, ko smo vedeli o našem nadzoru kakovosti in času garancije ter izdali garancijski certifikat z naša družba žig.

Po urejanju vzorčnega naročila za 2kw celotnega solarnega sistema smo poskušali po najboljših močeh narediti vzorce asap s kakovostjo, naš oddelek za raziskave in razvoj pa jih je skrbno preizkusil z odlično zmogljivostjo.

图片2

Za varnostni prevoz na ladijskem prometu v Jemnu smo jih pakirali z lesenim ohišjem. Tako je blago 100% v dobrem stanju, ko ga stranka prejme. Bil je zelo zadovoljen z našo dobro storitev za vzorec proizvodnje, dostave, pakiranje, ladijski promet ...

Po testiranju sončnega sistema je pustil sporočilo "Good BR SOLAR" na našem facebooku, 3 zelo enostavne besede pa nas veselo in smiselno.

Kot je povedal kupec, bo kmalu dal večji red za 200 kompletov.

Mi BR SOLAR ravnanje kakovosti, kot naša družba življenje ves čas.

Če želite izvedeti več o naših izdelkih, pls kontaktirajte nas ali dobrodošli, da vstopite na www.cnstreetlight.com

Tel: +86 514 87323722 ✸ Pošta: system@cnstreetlight.com

图片3