Dom > Kultura & novice > Vsebine

High Power LED Street svetilka hladilne rešitve

Aug 04, 2015

Odločitev vodil obrat osvetljevalne aplikacije na več glavnih, toplotno design je zelo pomemben del, vendar tudi omejuje dostop na eno najpogosteje uporabljenih tehnik za. Z drugimi besedami, toplotno oblikovanje neposredno določala rastlin LED osvetlitev uspešnosti prednosti in slabosti, kot tudi na dejanski uporabi lahko dosegli uspeh.

High-power LED toplotne rešitev

Moč LED je predstavljajo LED Svetilka tovarne osnovne sijaj vira, trenutno čip električni p svetlobe učinkovitost je nizka, le 15 % ~ 20 %, chip fizično velikost za 1 ~ 6125 mm 2, površina majhna, moč gostoto in je velik, s porabo energije v toploto je 80 % ~ 85 % bo pretvorbo toplote in potrebe razdeljevali, in čip temperature nad mora vrednost Shi , sijaj valovno dolžino spremenljivke dolgo, barva je prišlo do rdeče preselil, bo privedlo do čip, glede učinkovitosti, zmanjšala in uporabo življenje, zmanjšajo, veliko vprašal. Zato za zagotovitev učinkovite uporabe high-power LED normalno, odvajanje toplote je prvi od vseh ključnih težav, jih je treba rešiti.

Dva, življenjska doba LED križišču temperature in svetlobni tok,

Glede na značilnosti high power LED, križišča temperaturo in svetlobni tok velikost, trajanje ima neposreden interes.

Kot LED chip križišču temperatura povečuje, svetlobni tok proizvodnje spusti redno, življenjsko tudi kaže na trend v hitro. Zato zmanjšanje čip se vzdržuje znotraj dovoljenega obsega vodil najprej odločiti ključnih tehničnih vprašanj.

Tretji, LED pakiranje, toplotna

Toplotno oblikovanje paketa LED določimo z LED proizvodnega procesa. Slika 2 prikazuje LED paket toplotno oblikovanje splošni proces napredek, predvsem z čip toplotno oblikovanje in oblikovanje embalaže. Na ta način, skozi znanstveno in racionalno načrtovanje lahko zadovoljivo LED vodnik toplote in hladu.

Štiri, LED sekundarni hladilne rešitve

Za komercialno na voljo high-power LED, zgradil svoj odkrušek je določen paket toplotno oblikovanje, uporabo ni mogoče spremeniti, zato pri uporabi kot sijalke v svetilki je potrebno glede dejanskega stanja delovne in delovnih pogojev oblikovanja sekundarni toplotne rešitev.