Dom > Kultura & novice > Vsebine

LED visoko Bay ima trenutno univerzalna uporaba

Aug 04, 2015

LED highbay danes številne proizvode začele pojavljati na trgu, mnogi so navedli, da takšno stanje trga ljudi so zaskrbljeni, highbay in visokotehnoloških proizvodov,-Bay glede tehničnih izkušenj do tega zaradi razvoja dobiček. To je nedvomno razburjena highbay trg, za highbay debelo je tvegana naložba. Pravijo, če ta skupina deluje rudarska slaba luč na spletni strani je verjetno vzrok za nekaj nesreč zgodi, rudarstvo luči vsak korak proizvodnje ni mogoče prezreti.

LED visoko Bay ima trenutno univerzalna uporaba na svetu, vendar so mnogi proizvajalci odvod toplote visoko moč LED luči rudarske niso našli boljšo rešitev zdaj zanesejo na enem aluminija je toplotna prevodnost je srečal povpraševanja za toplotno prevodnost LED rudarstvo luči. Učinkovit toplotno prevodnost tam ne vpliva na življenjsko dobo. Toplote zapravljanje technology za rudarske svetilke oblikovalci so daleč najbolj kritično. Ampak kot je tehnologija še sprememb in inovacij, tudi delal v highbay radiator. Vloga odvod toplote absorbira substrat čip toplote opravili, in nato razširil na okolje, zagotoviti LED chip temperature normalno.

Visoko Bay, ta trg letih se kaže trend naraščanja, če lahko dvigniti prag, da trg zaradi visokih cen, bi imeli nič za povedati, vendar skrb je, da zdaj obstaja veliko ponarejenih izdelkov na trgu je tudi zasedajo prostor na trgu, po zelo visokih cenah, bi bilo težko razlikovati med resnično in neresnično. Highbay debelo, večina razume tehnologijo, ne stori ničesar za prodajo izdelkov, ali izberite močan lestvico, je zelo visok tržni delež in ugled proizvajalcev množic. LED highbay cene višje za surovine v povezanih sektorjih urejeni, da bi jasneje zgodilo.