Dom > Kultura & novice > Vsebine

LED Street Light rekonstrukcija porast svetovne regije

Aug 04, 2015

LED street light rekonstrukcija porast svetovne regije, medtem ko je v zadnjih nekaj letih, smart mesto koncept ter sorodnimi politikami za spodbujanje "visoko kul" pametne svetilka bo prikazano v glavnih mestih.

Hangzhou inteligentni Streetlight novice pred časom vzbudila zaskrbljenost javnosti. Urbanega upravljanja v Hangzhou Huang Gu Hill Road ni daleč od XI XI kampusu Univerze Zhejiang integriran inteligentni Streetlight pilotni projekt, cilj je dobiti mesta Streetlight inteligence Chengguan enakomerna porazdelitev pomembno vozlišč interneta stvari. Tako spoznavanje ljudi na cesti lahko uživajo WIFI, mobitel, polnjenje osnovne potrebe in doseganje kakovosti razsvetljave nadzor učinek, je najboljše iz obeh svetov.

Poleg Hangzhou pametne ulične Visokozvučan, mnogih mestih so izvajanje inteligentnih osvetljave. Tianjin namerava preoblikovati Visokotlačni živosrebrno svetilko, in spodbujanje razvoja zelena osvetlitev mesta. Tudi, bo zgrajen v državi bo vodila v center za spremljanje inteligentni ulične svetilke, in posebne črte za uličnih luči nadzor in čas nadzorujejo s kombinacijo kontrolnih metod, temelji na sončnega vzhoda in zahoda krat v realnem času kapitan zunanja osvetlitev spremembe, poslal samodejno preklopi na svetlobo, ko doseže določeno Lux navodila.

Internet stvari, Internet + predstavil koncept smart mesto koncept polno, trenutno je več kot 500 mest na Kitajskem pametno mesto pilot, namerava vlagati več kot bilijon. Smart street luči za prvovrstne vojaki graditi pametno mesto, svoj najbolj nujno povpraševanje.

Medtem, Philips, splošno razsvetljavo (GE) in drugih tradicionalnih domačih vodilnih podjetij v tradicionalnih uličnih svetilk ali osvetlitev velikan, bo pa k razvoju inteligentne luči. Inteligentna razsvetljava kot dobičkonosna tehnologije nišo, se na isti ulici z visoko Maori, je bilo nemoteno "dvojni dobiček" kombinacija. "Vse od poslovnih enot, vodij družbe razsvetljave v to priložnost je fit najvišje, ker mesto ima veliko število uličnih svetilk, pametno mesto, če svetilk so med vzpostavljeno povezavo z internetom, vsak svetlobe pol bo postala inteligentna omrežja podatkov platformo, ki so v cestnem omrežju." Je dejal Chen Han, generalnim direktorjem GE lighting na Kitajskem. GE lighting in GE kot celote v prihodnji razvoj podjetje poudarek na inteligentne uličnih svetilk bo spremenila v pametni platforme podjetja.