Dom > Kultura & novice > Vsebine

Nov sončen-sila zelene luči Pop

Aug 04, 2015

Kot povečala zavest posameznika, varčevanje z energijo in varstvo okolja, veliko izdelkov na vrednost za denar nizko porabo in varčevanje z energijo usmeritve pri razvoju. Na naši strani, in veliko javnih objektih, kot tudi. Zdaj, je priljubljena v tujini nov sončen-sila okolju prijaznih uličnih svetilk, lahko se poganja sončna energija in veliko prispevkov na varčevanje z energijo in varstvo okolja.

Ta novih okolju prijaznih svetilk LED vir svetlobe z višine 4,5 metrov, po posebej izračuna, lahko izpolni le v največji meri razsvetljavo potrebe. Uličnih svetilk z sončne fotovoltaične opreme, nameščen na vrhu svetilke ukošena način, vsak ulične svetilke PV naprave območje do 1.3 metrov. Ko je preveč sončno kdaj imate lahko maksimalno izhodno moč sončne celice kot 165-190Wp.

Vsaka svetilka ima vgrajene dva akumulatorja modulov lahko shranite 230 amper urah moči, lahko za potrebe razsvetljave v večernih urah. Šele v dogajati se varen stran, novi luči, tudi priključen na električno omrežje, lahko zagotovi pri deževnih dni zapored nezmožen zadobiti sončna energija, je še vedno v uporabi. Poleg tega, vgrajen inteligentni sistem nadzora, lahko tudi izračun Sunrise in sunset krat za leto, tako da lahko nadzirate stikala.