Dom > Kultura & novice > Vsebine

Sončne Kako sprožiti k A mesto?

Aug 04, 2015

Trenutno sončne stavbe integrirane je sončna toplotna izkoristka podjetje postavi v številnih spredaj živeti skozi. Ne to, pomeni, da podjetja izgubljajo pobudo v prihodnosti na trgu konkurence. Tem sooča s proizvajalci prehod za sistemski integrator v močvirje.

Letos, veliko sončne tople vode grelec poslovne malo depresivno: podeželje politike učinek slabi, tržnem povpraševanju, šibka konkurenca, soočajo mestnih prehod na podeželju, zanašajo na trgu podeželja in vlažno preživela konec dneva.

Podporo postopoma narašča

V državi, v srednje- in dolgoročni razvojni načrt za obnovljivo energijo, jasno opredeli cilje, ki jih osredotočiti na razvoj izrabe sončne toplotne v mesto, ki spodbujajo vključevanje solarne arhitekture, solarno ogrevanje projekt in gradnja sončne ogrevanje in hlajenje predstavitveni projekt. V podeželskih območjih in majhnih mest za spodbujanje gospodinjskih solarni grelnik vode, sončna in sončni kuhalniki. Do leta 2020, nacionalnih toplote zbirno območje do 300 milijonov kvadratnih metrov sončni grelniki za vodo in druge sončne toplotne uporabe, letna kapaciteta alternativnih virov energije 60 milijonov ton premoga, standard.

V zadnjih letih, Ministrstvo za stanovanja, ministrstva za finance o obnovljivih virov energije uvedeno "obnovljivih virov energije, building predstavitev" projekta, spodbuja in podpira lokalne samouprave pri oblikovanju enotnega modela, načrtovanje uporabe solarnih sistemov. Liang Junqiang pravi "Dvanajst-pet" obdobje, države za gradnjo integrirana sončna energija development bo tudi povečala intenzivnost politik za spodbujanje, izvirno predstavitev projekta je pokazala, podeželskih county in drugih območjih mesta med postopkom nadgradnje, in bi razširiti število model mesta. ”

Prebili tradicionalno razmišljanje

Letos, centralne vlade bo zgrajen v državi letos na 10 milijonov enot javnih stanovanj v naslednjih 5 letih zgraditi z nizkimi dohodki mestnih stanovanjskih projektov za 36 milijonov enot. Sprostitev te politike, spet premešamo vroče stavbe integrirane sončne toplotne domačih podjetij, da sodelujejo pri razvoju navdušenje in motivacija. Linuo Paradigma, sonce, dež in druga podjetja so tudi jasno, da priložnost izkoristiti cenovno dostopnih stanovanj, spodbujanje stavbe integrirane aplikacije.

Prihodnji razvoj solar podjetja mora biti "povpraševanju, z vidika gradnje in real estate razvoj podjetja rešiti oskrbo s toplo vodo, in jim zagotoviti resnično potrebujete za sistemske rešitve in storitve." Da bi prekinil sedanje ozko grlo omejevanja stavbe integrirane sončne toplotne uporabe.