Dom > Kultura & novice > Vsebine

Tehnološke inovacije za pospešitev Solar Thermal industrijo nadgradnjo

Aug 04, 2015

Solar thermal industrijo danes lahko rekli, da so doživeli "od tople vode za ogrevanje", "iz komercialnih za industrijske", "razpršeni vključevanju" tehnološkega napredka. Tehnične inovacije in prodorov v naslednjih nekaj letih, sončne toplotne industrije že "high temperature", "industrijska energije uporabo" "sončne gradnjo integracije" pogoje industrijskih nadgradnje.

Izpolnite 150 ℃ temperatura tehnologije

V 21. stoletju, Kitajska vstopil v obdobje hitrega razvoja, velika podjetja pojavila enkrat v upravičuje, nizko cenovna konkurenca industrija cikla, posledico pred temperatura v solar aplikacije, vse ustavi na vroče ravni. Do leta 2010, 150 ℃ temperatura okrožje tehnologije prazno nabora sončne poln kozarec vakuumsko iz cevi in vakuumske cevi vroče napravo na voljo, samo pravi doseči je sončne uporabo od vroče toplotne spremembe, odprl je sončno ogrevanje hlajenje in razsoljevanjem morske vode, in industrijskih in kmetijskih z vroče, več polj programa, v enem naletu postal sončne vroče uporabo najbolj pomemben mejnik--ne samo lahko zagotavlja vroče , tudi lahko učinkovito proizvedene energije.

V resnici, v osnovnih delov vakuumski kolektorji "na oblasti", sončna bojler izkušnje CPC-U vakuumski kolektorji in titanium premaz "Titanium zlato" tipičen za prehodno obdobje. Linuo skupine, ki so uspešno razvila CPC-U vakuum kolektorji do 120 ℃ tople vode ne samo iz obsežnih solar topla voda inženiring, bo gorivo, nastavitev temperature v tehnologije se je rodil.

Integrirani sistemi industrijske energije za ogrevanje

Obdobje nizkih emisij ogljika, je postal eden kontaktnih točk za energetsko varčevanje, energetske učinkovitosti stavbe, industrijske vzmah zaščiteni revir je nacionalno energetsko varčne zmanjšanje emisij glavna prednostna naloga. Celotne porabe energije v industrijskih energije zaseda celotno družbo 70 % ozadje, sončne industrije uporabo toplotne energije je glavna prednostna naloga in industrijske toplote, osredotočena na realnost 80-250 ℃ solar podjetja pred nevihto.

Kljub težavam, CPC temperaturo na osnovi sončne energije technology, enoten s nov kotel ogrevalnega sistema s sistemom sončne kotel uspešno razvili kot je bilo načrtovano. Ta enoten sklop termodinamski sistem, ki temelji na temperaturo v območju vroče 5200 kvadratnih metrov, varčevanje 1156 ton standardne premoga, emisij ogljikovega dioksida 3005 ton, dokončati temeljne spremembe v industriji sončna energija iz stanovanjskih industrijski.

Split-popolna kombinacija tehnologije in arhitekture

V primerjavi z fazah sončna energija toplote uporabe tehnologije raziskav, "stavbe" potopimo v celotnem razvojnem procesu. Pred mnogimi leti, grelniki vode ostanejo le v fazi civilno, več kot da odpraviti motnje posledica namestitev sončne energije ARS arhitekturni raznolikosti, ampak tudi za višje vode grelec poslovne zahteve.