Dom > Kultura & novice > Vsebine

Indijska razstava lakov je bila velik uspeh!

Oct 19, 2018

Kot vsi vemo, je Indija velik trg, vendar je njegova cena zelo nizka, saj je veliko kitajskih dobaviteljev težko odpreti, vključno z nami, zato smo se udeležili te razstave. Naš namen je vedeti več o tem trgu in vedeti, kako hitro odpreti, končni rezultat je pokazal, da je bilo vse uspešno.

Med 10. oktobrom in 13. oktobrom je bila naša kabina napolnjena z ljudmi, saj so naši izdelki zelo privlačni. Ekipa BR Solar s svojimi strankami potrpežljivo in učinkovito predstavi funkcijo in značilnosti naše stranke ter deluje s svetlobnim sistemom strankam na mestu, novim dizajnom videza in dobrim delovnim modelom naših izdelkov privabi nekatere stranke, ki so takoj kupili vzorec. Spodaj so nekatere slike poslane iz naše ekipe BR Solar na razstavi za vašo referenco, poslovanje je v razcvetu!


Najsrečnejše je, da so bili vsi vzorci, ki smo jih vzeli na razstavo, razprodani, to pomeni, da vsi indijski kupci ne kupujejo samo poceni in nizko kakovostnih izdelkov, nekateri od njih se še vedno osredotočajo na visoko kakovost, kot so naši izdelki, in so pripravljeni kupiti za odprtje večjega trga . Da, kakovost je pomembnejša od cene!

Hvala vsem strankam, ki nas preizkušajo in zaupajo, bomo še naprej trdo delali in se potrudili, da vam bomo pomagali

图片2

Mi, BR SOLAR, obravnavamo kupce kot našega Boga, se osredotočimo na nadzor kakovosti.

Če želite izvedeti več o nas, dobrodošli, da vstopite na www.cnstreetlight.com.

T: + 86-514-87323722 M / WhatsApp: + 86-18036240957

Mail: spring@cnstreetlight.com