Dom > Kultura & novice > Vsebine

ZAE 420pcs litijeva baterija Avgusta 2017

Aug 30, 2017

Litij baterija za sončne svetilke Model 18650 Specification.To je nova trending generacija baterije za solarne aplikacije, ki uporabljajo obnovljivo energijo za domačo porabo, zlasti za sončne fotonapetostne naprave. Litij akumulator ima veliko prednosti, kot je življenje manjša količina, daljša , večja zmogljivost, varnejša zmogljivost, varstvo okolja itd.

Ta stranka je ena od naših stalnih strank, ki je naročila Solar LED Street Lights za več kot 1000sets doslej, skupna naročila vključujejo baterijo in sončno ploščo, sončno ALL-IN-ONE ulično svetlobo, sončne svetlobne komplete med leti 2011 in 2017 od nas, zdaj nismo samo partnerji z dobrimi odnosi, ampak tudi mi smo družina.

V letošnjem letu bodo imeli velike naročilnice za sončno svetlobo za svetlobno vodo, zelo smo veseli in obljubljamo jim, da bodo še naprej zagotavljali visoko kakovost, ugodno ceno in poprodajne storitve, kot smo že prej rekli, da smo prepričani v našo prihodnost.

Naročite količino: 420pcs 12V / 70AH litijevo baterijo.

Tu so podrobne slike o ZAE 420pcs litijeve baterije za vašo referenco


新1-1_副本_副本.jpg

Mi, BR SOLAR, ravnajte z naročnikom kot našim Bogom, bodite pozorni na kakovost.

Če želite izvedeti več o nas, dobrodošli vnesite:   www.cnstreetlight.com

 

Nadzornik BR SOLAR, ki se uporablja v več kot 110 državah.

Tel: + 86-15252528980 E-pošta: manager@cnstreetlight.com

Hvala za vaš čas branje in izmenjavo informacij o ZAE 420pcs Lithium Battery in če vas zanima, pls mail ali pokličite nas.