Veter Solar Hybrid Street luči

Veter Solar Hybrid Street luči. Vetrne in solarne ulične svetilke, tudi imenuje Solar Hybrid uličnih svetilk Značilnosti vetra in sončne uličnih svetilk: dve polni način solarne ulične svetilke so namenjeni

Podrobnosti izdelka

Yangzhou Bright sončne rešitve Co, Ltd je eden vodilni Kitajska veter solar hybrid ulične svetilke proizvajalci in dobavitelji, in kot strokovno podjetje, imamo lastne proizvodne tovarne, ki lahko proizvajajo najboljše in najnovejše veter solar hybrid uličnih svetilk, veter solar hybrid uličnih svetilk, veter in sončne uličnih svetilk, solar hybrid uličnih svetilk, veter in sončne uličnih svetilk izdelkov , nakup ali debelo izdelki iz nas.

Veter Solar Hybrid Street luči.
Vetrne in solarne ulične svetilke, tudi imenuje Solar Hybrid uličnih svetilk

Zunanja oblika od vetrne in solarne ulične svetilke:
Dve polni način solarne ulične svetilke, ki so vgrajene v enega kombiniranega sistema, če je sončno svetlobo, vendar ni vetrne energije, sončne celice lahko zaračuna baterije, medtem, če je energija vetra pa sončne, vetrne turbine lahko polnjenje baterije. Če sta veter in sončna energija je dovolj dober, tako lahko akumulator.

Nekateri modeli veter Solar Hybrid Solar uličnih svetilk:

Ime: Solar Hybrid Street luči
Model: BRW-W1
Namenjeni sila: 30W-120W

Ime: Solar Hybrid Street luči
Model: BRW-W2
Namenjeni sila: 30W-120W

Prednost vetrne Turbine, sončne ulica hibridni luči

A.Generating moč dan in noč s solarnimi proizvodnjo električne energije iz sonca v dan in sončne in vetrne turbine pred vetrom v dan in tudi ponoči, integracija sončne in vetrne energije da solarne ulične svetilke deluje bolj stabilno.

B. bilanca sezonskega moč razlika vetra in sončneC. neodvisen sistem, ni mesto mrežo kabel, potrebnoD. daljši topniška jedinica življenjeE. enostavno namestitev, preprost postopek, ki se uporabljajo v večini cestF. inteligentni nadzor razsvetljave, brez vzdrževanja

Glavni uporabe veter Solar Hybrid Street luči
A. avtoceste; B. glavne ceste mesta; C. šola campus cesti; D. pločniku; E. poti; F. Farm & ranches osvetlitev
G. Villa razsvetljavo; H. krajine razsvetljavo - park, kvadratni itd. I. posebej uporablja za področja z dobro vetrne energije

BR sončne Mark veter Turbine Solar Hybrid uličnih svetilk:
BR SOLAR ima več vrste vetrne turbine solar hybrid razsvetljave namenjen različnih nosilnosti in stanje naravnih virov, hibridni sistem zahteva natančen izračun in načrt v skladu z uporabo, ulične pogoj, vremenske razmere, teren itd. Drugače bo sistem imajo težave kot so osvetlitve neučinkovit, dokončanje ni moč v dežju sezona ali celo varnost izdaja. Prosimo, pošljite nam vaše nosilnost in uporaba obsega preko e-pošte, bomo quote vas z jasno po meri izdelane rešitve ustrezno.

BRW-W1 namestitev

Namestitev BRW-H1

BRW-D1 namestitev

BRW-D2 namestitev

Namestitev BRW-D3

Namestitev BRW-B1

Spoštovani gospod ali nakup vodja,
Hvala za vaš čas, skrbno branje Servia veter solar hybrid uličnih svetilk, če imate svoj načrt ali podrobne zahteve, nam lahko pošljete e-pošto.
Tudi če ne poznate modela, lahko nam poveste razmeram na cesti, kot so ceste dolžina, širina ceste, koliko pasov? Uporablja se za svetlo mesto veliki cesti ali svetlo podeželju majhne cesti? Tako, da za vas lahko oblikujemo.
Tudi naj nam poveste, katero mesto ste iz, tako da lahko preverimo sončne in vremenske razmere pred tem modelov.
Pls spodbuda verižna srajca sales@brsolar.net
Še enkrat hvala za vaš čas in upam, da podjetja skupaj za velikih trgov veter solar hybrid uličnih svetilk.

Povpraševanje